Voorlichting COVID in Buurtlokaal Filmwijk

logo GGD Flevoland

GGD Flevoland breidt met ingang van maandag 17 januari 2022 haar inloopspreekuren uit. Dan kunnen mensen met vragen over vaccinatie en over eventuele twijfels die zij daarover hebben terecht in het Buurtlokaal Filmwijk aan de Hollywoodlaan 109, 1325 KA Almere.

De boostercampagne draait op volle toeren en de vaccinatiecentra zijn 7 dagen per week tot ’s avonds laat geopend en zetten de ene na de andere vaccinatie. Veel mensen melden zich aan voor een booster, maar GGD Flevoland merkt dat veel mensen toch nog vragen hebben over de vaccinatie. Zij twijfelen of zij zich moeten laten vaccineren of hebben andere vragen over corona. Daarom houdt GGD Flevoland de komende tijd inloopspreekuren op diverse plaatsen in de provincie. Eerder hield de GGD al spreekuren in Lelystad, nu worden ook in Almere en in Zeewolde dergelijke spreekuren gehouden. Mensen met vragen kunnen deze hier stellen aan medewerkers van GGD Flevoland.

Inloopspreekuren op 20 en 27 januari, en 3 en 10 februari

De inloopspreekuren worden gehouden op vier donderdagochtenden van 9 tot 12 uur, te beginnen op 20 januari en dan op 27 januari, 3 februari en 10 februari.
U bent welkom!

Houd rekening met coronamaatregelen!

Wilt u naar een van de inloopspreekuren komen? Houd dan rekening met de coronamaatregelen:

  • Draag een mondkapje
  • Houd anderhalve meter afstand aan
  • Kom zo veel mogelijk alleen of maximaal met twee personen.

Waar is het Buurtlokaal?

Adres: Hollywoodlaan 109, 1325 KA Almere.

Volg het pad links naast de Polygoonschool. Er hangt een banner met ‘Buurtlokaal’ aan het hek.
Let op: er is betaald parkeren!

Voor informatie bel 06 44088977.

Voorlichting en vaccinatie in de moskee

GGD Flevoland geeft naast voorlichting in de buurthuizen, in Almere ook voorlichting in de moskeeën. Tijdens de bijeenkomsten in de moskee in Almere Buiten en in Almere Stad is het ook mogelijk om direct de eerste vaccinatie te krijgen voor de mensen die dat alsnog graag willen. Om een vaccinatie te krijgen tijdens de bijeenkomsten in de genoemde moskeeën is het nodig om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Reacties zijn gesloten.