Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst

Met plezier nodigt het bestuur van het Platform Filmwijk u uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op WOENSDAG 24 JANUARI 2018 in het Buurtlokaal aan de Hollywoodlaan 109. Samen met u drinken we een glaasje op het nieuwe jaar.

Voor diegenen die er wel over hebben gelezen – in de Filmwijkkrant – maar het Buurtlokaal nog niet hebben bezocht, ook u bent van harte welkom!

Er is gelegenheid (nader) kennis te maken met het Buurtlokaal en haar activiteiten. Behalve koffie en thee biedt het Buurtlokaal allerlei activiteiten die gericht zijn op sport en spel, beweging en creativiteit. En eens in de maand is er een excursie en een eettafel. Op donderdagochtend is er de computerhelpdesk.

Tevens kunt u kennis maken met verschillende cursusleiders c.q. docenten en buurtsportcoaches die u kunnen vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Graag zien we u op woensdag 24 januari a.s. tussen 14 en 16 uur.

Wanneer en waar?

Woensdag 24 januari 2018 tussen 14 en 16 uur in het Buurtlokaal. Het Buurtlokaal is gesitueerd in basisschool ‘Polygoon’ aan de Hollywoodlaan 109. Ingang via het pad langs de busbaan.

Reacties zijn gesloten.