22 september: Filmwijk in Beweging met de buren!

Op zaterdag 22 september 2018 organiseert het Platform Filmwijk weer een vrolijke dag voor jong en oud: Filmwijk in Beweging met de buren! Het is die dag namelijk ook Burendag. Er is van alles te doen op twee locaties in de wijk. Op deze locaties vind je ook kramen voor verkoop van boeken, cd’s en andere spullen, want op deze dag is ook de Rommelroute in de Filmwijk.

De Filmwijk in Beweging activiteiten op deze dag vinden plaats op 2 locaties in de wijk:

  • Bij basisschool Polygoon
  • Bij het Filmwijkcentrum/basisschool Caleidoscoop

»» download de flyer

 

Locatie Polygoon (12 – 16 uur)

Dierenkliniek Filmwijk, sport en spel, high tea voor ouderen (14u), vogelshow, schminken, knutselen voor kinderen, Floriade, Stichting Wensjes, springkussen, ijs en pannenkoeken (12-14u), Yoga & Tai Chi Centrum Nataraja, Kuk Sool Won (Koreaanse vechtkunst), Dance4All, bingo (15u) en muziek.

Locatie Filmwijkcentrum/Caleidoscoop (12 – 16 uur)

Sport en spel, high tea voor ouderen (14u), ijs en pannenkoeken (12-14u) , bierproeverij, hockey, Floriade, kerkuilen­­werkgroep, slagwerkworkshop, Stichting Wensjes, schilderen voor kinderen, voetbalclinic, springkussen, steltloper/ballonnenmaker, bingo (15u) en muziek.

High tea voor ouderen (14 – 15 uur)

Om 14.00 uur is er voor ouderen een high tea in basisschool Polygoon en in het Filmwijkcentrum. De kosten zijn € 2,- per persoon. U dient zich hiervoor wel aan te melden. Dit kan t/m woensdag 19 september. Mail naar communicatie@filmwijkalmere.nl of bel 06 - 44 088 977.

Rommelroute (10 – 16 uur)

Gelijk met Filmwijk in Beweging met de buren vindt deze dag ook weer de Rommelroute plaats in de Filmwijk. Om met meer buren bij elkaar te kunnen zitten, zijn er dit jaar centrale pleinen aangewezen waarvoor u zich kunt aanmelden:
Plein Polygoon, Hollywoodlaan 109, 1325 KA
Plein Caleidoscoop, Walt Disneyplantsoen 72, 1325 SW
Grasveld Odeonpark (grenzend aan Charlie Chaplinweg), 1325 CH

Met het inschrijfformulier op de website van rommelroutealmere.nl kunt u zich inschrijven voor de rommelroute. Inschrijven kan tot en met 21 september 2018 22.00 uur. Als u op een plein wilt zitten, geef dan het adres van het plein op als deelname-adres. Iedere deelnemer dient zich wel apart in te schrijven. U kunt natuurlijk ook gewoon op uw eigen adres deelnemen.

Zie voor uitgebreide informatie www.rommelroutealmere.nl/filmwijk
Of neem contact op met Marjo Klinkenberg: rommelroutefilmwijk@gmail.com

Reacties zijn gesloten.