Verslag Seniorendag 2018

In het Filmwijkcentrum vond op 17 april jl. voor de 3e keer de Seniorendag plaats. Het was een gezellige en geslaagde, goed bezochte dag.

Iedereen werd verwelkomd met een kopje koffie en een koekje. Na een korte introductie door het Wijkteam en Platform Filmwijk vond een muzikaal programma plaats. Caroline in ‘t Veld speelde een mooi repertoire op haar accordeon, begeleid door haar gitarist. Ze zong prachtige liedjes die ze zelf met anderen had gemaakt naar aanleiding van bijzondere gelegenheden.

Er was veel belangstelling voor de workshops Tekenen met Hein, Tai Chi met Rein, Zingen met Jos, Bewegen op muziek met Demy. En buiten werd er bij dat prachtige weer vrolijk jeu de boules gespeeld. Kinderen trakteerden de aanwezigen op spelletjes met een lekker plakje cake en een snoepje erbij.

De lunch bestond uit diverse soorten bijzondere sandwiches en – met dank aan VOMAR – heerlijke champignonsoep, krentenbollen en fruit.

Ten slotte was er voor geïnteresseerden een bingo, waarbij het hoogtepunt was dat de korf met de balletjes openviel en deze lustig over de grond rolden, samen met de heren die ze weer bij elkaar zochten.

We kijken terug op een gezellige en geslaagde, goed bezochte Seniorendag in de Filmwijk.

Reacties zijn gesloten.