Filmwijkers zoeken nieuwe collega’s

Nieuwe collega's

Platform Filmwijk start binnenkort met een serie bijeenkomsten voor werkzoekers uit de Filmwijk: Nieuwe collega’s. Het Platform verenigt actieve bewoners en heeft daarvoor 4 werkgroepen opgericht. De werkgroep Zorg & Welzijn richt zich op de sociale samenhang in de wijk. Dit nieuwe initiatief is bedoeld voor mensen die werk zoeken en die in hun eentje zoeken zat zijn. Er is een vrijblijvende informatiebijeenkomst op 4 november a.s.

Op 10 vrijdagochtenden komen werkzoekers bijeen om samen te praten over kansen en mogelijkheden. Voor de bijeenkomsten worden ook gastsprekers uit de Filmwijk uitgenodigd, die met tips en suggesties een steentje bijdragen. Ook organiseren we excursies. Het uiteindelijke programma wordt samen gemaakt.

De groep wordt bijgestaan door twee ervaren en gemotiveerde gespreksleiders uit de Filmwijk. De onkosten van € 15,- voor 10 bijeenkomsten zijn voor de consumpties.

Belangstelling?

Een vrijblijvende informatiebijeenkomst is gepland op vrijdagochtend 4 november van 10 tot 12 uur in de OBS Polygoon aan de Hollywoodlaan in Filmwijk Noord. U kunt zich opgeven bij zorgenwelzijn@filmwijkalmere.nl of telefonisch via 06-18275404.

Download de folder

download de folder

Reacties zijn gesloten.