Oproep: u kunt zich nog aanmelden voor de energiemonitoring!

energieverbruiksmonitor

Onlangs kreeg u een brief van gemeente Almere met het verzoek een enquête in te vullen en u werd uitgenodigd deel te nemen aan het energiemonitoring project van de gemeente in samenwerking met TNO e.a. Heeft u de enquête nog niet ingevuld? In dit bericht leest u hoe u alsnog kunt meedoen.

Geachte bewoner van de Filmwijk,

Onlangs kreeg u een brief van gemeente Almere waarin u verzocht werd een enquête in te vullen en u werd uitgenodigd deel te nemen aan het energiemonitoring project van de gemeente in samenwerking met TNO e.a. Platform Filmwijk, in het bijzonder de werkgroep Energiek, ondersteunt dit project van harte omdat het bijdraagt aan een bewuster omgaan met energie. Immers, wij streven met de gemeente naar een energieneutrale Filmwijk in 2022 en energiebewustzijn is daarbij heel belangrijk.

Al ruim 400 huishoudens hebben de enquête ingevuld en 150 bewoners hebben aangegeven mee te willen doen met het monitoring project en een gratis energieverbruiksmeter te ontvangen. Dit is een prachtig resultaat!

Toch kunnen wij nog meer gezinnen gebruiken die mee willen doen met het monitoring project. Hoe meer deelnemers, des te nauwkeuriger beeld gemaakt kan worden van het energiegebruik in de toekomst en hoe beter wij kunnen bepalen wat de wijk nodig heeft voor een veilige en gezonde toekomst.

Dus: Hebt u nog niet de enquête ingevuld, doe dat alsnog en meldt u aan voor energiemonitoring. Dit kan t/m 10 juli.

Mocht de brief van de gemeente niet meer in uw bezit zijn dan kunt u zich voor het monitoringproject ook opgeven via ons e-mailadres: energiek@filmwijkalmere.nl

Reacties zijn gesloten.