Gratis verduurzamingsadvies voor huiseigenaren

logo werkgroep Energiek

NIEUWS VAN DE WERKGROEP ENERGIEK
De werkgroep Energiek van Platform Filmwijk is op zoek naar Filmwijkers met een eigen woning die interesse hebben in een gratis verduurzamingsadvies van hun woning. Vooral bewoners uit Filmwijk Zuid vragen wij te reageren.

De waarde van zo’n advies is maar liefst € 950,- en wij kunnen u het advies dankzij subsidie van de gemeente Almere gratis aanbieden.

Een geweldige kans om te laten onderzoeken hoe uw woning energieneutraal kan worden (dus helemaal zonder CO²-uitstoot),ook wel Nul-op-de-meter (NOM) genoemd, dus geen energierekening meer.

In zo’n advies zit ook een raming van kosten en opbrengsten, die veelal tegen elkaar opwegen. Ook wordt u de weg gewezen bij het vinden van subsidie en financiering.

Al 25 huishoudens uit Filmwijk Noord zijn u voor gegaan en een aantal bewoners is al bezig met het realiseren van de plannen.

Dit aanbod doen wij in het kader van ons 100-Huizenplan, waarbij wij i.s.m. de gemeente Almere en het bedrijf In2ecobuildings 100 particuliere huizen in de Filmwijk een advies willen geven.

Er is dus nog ruimte voor meer huishoudens, waar u er misschien één van bent.

Het aanbod is onder voorbehoud van beschikbare subsidie. Ook wordt er gekeken naar een evenwichtige spreiding over de wijk.

Meer informatie of aanmelden?

Kijk voor meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden op www.filmwijkalmere.nl/energiek/100-huizen-plan-filmwijk/

Mocht u inhoudelijk vragen hebben dan kunt u die stellen via mail energiek@filmwijkalmere.nl of bellen met Roel van Rijnsoever 06 – 28 104 267.

Reacties zijn gesloten.