28 september: Burendag met Vrienden van het Laterna Magikapark

Op Zaterdag 28 september is vrijwilligersgroep ‘Vrienden van het Laterna Magikapark’ van 12.00 tot 15.00 uur aanwezig in het Laterna Magikapark om samen met de bewoners van Filmwijk en Danswijk Burendag te vieren.

Wij zijn die dag aanwezig om onderhoud aan het park te plegen en informatie te geven over onze werkzaamheden en plannen. Wij hopen op deze dag meer bekendheid voor onze vrijwilligersgroep te verwerven en wellicht nieuwe vrijwilligers in onze groep te mogen verwelkomen.

Onze groep bestaat uit vrijwilligers van alle leeftijden die op geheel vrijblijvende basis onderhoud aan het park plegen. We zijn een gezellige betrokken groep die op een ‘niets is verplicht’ basis gezamenlijk klusjes in het park uitvoert en vergadert over lopende en toekomstige projecten in het park.

Als u vragen hebt dan is Burendag een ideale gelegenheid om deze te stellen. U bent van harte welkom voor een drankje in de tent die wij samen met de vrijwilligers van het hondenspeelveld langs de Jacques Tatilaan (laten) plaatsen. Ook lopen er vrijwilligers in het park rond die u kunt aanspreken.

Wij hopen u te zien en wellicht te spreken op zaterdag 28 september. Tot ziens! 

Reacties zijn gesloten.