Fruitboomgaarden bijgewerkt & oproep

Er is onlangs weer hard gewerkt in de fruitboomgaarden in het Laterna Magikapark en bij het Lumièrestrand. De fruitbomen staan er weer prachtig bij. Leuk om eens langs te lopen en te zien dat de knoppen zich al vormen tot kleine appels en peren. Lekker genieten als Filmwijker van een mooi stukje fruitnatuur.

Om onze fruitboomgaard herkenbaar bestendig te houden gaan we de naambordjes vervangen. Naast de persoonlijke e-mail aan onze fruiteigenaren doen we nu een extra oproep via deze website aan alle fruitboomeigenaren om hun naam voor het bordje door te geven aan het Platform. Mail naar groen@filmwijkalmere.nl.

Eind september zullen we een klein feestje organiseren voor het 5-jarige bestaan van de boomgaard aan het Lumièrestrand. Nadere info volgt. Een bijzondere gast die we dan willen verwelkomen is onze leverancier van de fruitbomen, de heer Snel. Als fruitkweker is hij 50 jaar in het vak geweest en inmiddels geniet hij van zijn pensioen. De heer Snel wil ons als bewoners van de Filmwijk en trotse eigenaren van de fruitbomen verrijken met een mooi verhaal over fruitbomen.

Ben je als Filmwijker nieuwsgierig naar dit moois in de wijk, voel je welkom! Mis het niet en houd de website in de gaten.

Boomgaard Lumièrepark Boomgaard Laterna Magikapark

 

Reacties zijn gesloten.