Partners & donateurs

Wat kunt u doen?

Wij kunnen ons werk als vertegenwoordiging van de bewoners alleen goed doen als we weten wat er leeft in de Filmwijk. Het Platform biedt u de mogelijkheid om al uw vragen, opmerkingen, problemen of ideeën over de Filmwijk naar ons toe te mailen. Wij kunnen u van dienst zijn door op uw vragen te antwoorden of door u in contact brengen met de juiste instantie: info@filmwijkalmere.nl

Wilt u meer doen voor uw wijk?

Dat kan, door geheel kosteloos partner te worden van het Platform Filmwijk. Alle bewoners, bedrijven, bewonersverenigingen, verenigingen van huiseigenaren, individuele ondernemers en instanties die werken ten bate van bewoners en gebruikers van de Filmwijk kunnen partner worden.
Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden.

Heeft u een goed idee of beschikt u over bepaalde kennis of expertise die bijdraagt aan het werk binnen het Platform? Laat het ons weten. Het Platform kan altijd goede en enthousiaste mensen gebruiken in het bestuur of in een van de werkgroepen. Actieve deelname in het Platform Filmwijk biedt u de gelegenheid om uw buurt en gemeente beter te leren kennen en uw eigen netwerk te vergroten. Met als resultaat het in stand houden en verbeteren van de (ook uw) woonomgeving. Samen bereiken we meer!