Zaterdag 16 april: 15e keer Filmwijk Buitengewoon Schoon

Filmwijk Buitengewoon Schoon 2016

Het Platform Filmwijk organiseert met trots op 16 april 2016 haar 15e schoonmaakdag. Het bekende motto is Filmwijk Buitengewoon Schoon! Froukje de Jonge, contactwethouder voor de Filmwijk, is ’s middags aanwezig bij de feestelijke afsluiting van de dag!

Vanaf 10 uur begint de schoonmaak: op meerdere plaatsen in de Filmwijk kennen we de uitgiftepunten met springkussen, fleurige plantjes en veel vrolijke mensen. Met jong en oud gaan we met grijpers en vuilniszakken de wijk in. Iedere deelnemer krijgt een bewijs van deelname. Clowns zorgen bij het Filmwijkcentrum voor een vrolijke noot!

Tot ca. 14.00 uur duurt de schoonmaak. Dan verzamelen we bij de Polygoon voor de feestelijke afsluiting, met optredens van theater- en sportschool, springkussen, schminken en suikerspin. En er worden weer verschillende prijzen uitgereikt, waaronder drie hoofdprijzen en twee (!) gouden grijpers. De dag eindigt om ongeveer 16.00 uur.

Als dank voor alle hulp worden plantjes aangeboden die na de schoonmaak de wijk opfleuren en waar bewoners heel lang plezier van hebben. Binnenkort ontvangt u de bekende flyer van het Platform Filmwijk weer in uw brievenbus.

Informatie via leefbaarheid@filmwijkalmere.nl of bel 06-44088977.

»» Klik hier voor de flyer

Reacties zijn gesloten.