Aanpassing spoorviaduct Charlie Chaplinweg

Onder de noemer OV SAAL (Openbaar Vervoer Schiphol – Amsterdam – Almere – Lelystad) maakt ProRail komende jaren het spoor klaar voor de toekomst. Tussen Schiphol en station Duivendrecht wordt het spoor verbreed. Bij Almere bouwt ProRail aan beide kanten van het spoor geluidsschermen, leggen ze twee keersporen aan en wordt een wisselcomplex aangepast.

Voor aanleg van de keersporen wordt een aantal viaducten aangepast. Zo ook de spoorviaducten Schipbeekpad en de Charlie Chaplinweg. Binnenkort starten hier sloop- en heiwerkzaamheden. In bijgaande brief leest u daar meer over.

Bewonersbrief (hei-)werkzaamheden Schipbeekpad en Charlie Chaplinweg.

Reacties

Aanpassing spoorviaduct Charlie Chaplinweg — 1 reactie

  1. Heb niks tegen de afsluiting, maar wel tegen het parkeren van auto ‘s die hier niet horen. Nu ze bij Randstad niet veel ruimte meer hebben komen ze hier in de wijk parkeren. Dat deden een aantal al die bij de bank aan de andere kant van het tunneltje moesten zijn en mensen die met de trein gingen. Maar dat was nog te overzien. Nu komen al die andere kantoren ook hier parkeren en hoop je dat je nog een plekje hebt voor je auto hebt als je terug komt van de boodschappen. Ik vind dit toch niet kunnen, daar hadden ze eerst wel eens over na mogen denken. En dan wetende dat dit een jaar gaat duren, vind ik dat ze wel een oplossing mogen gaan bedenken daarvoor.