Wat vindt u van het Walt Disneyplantsoen? Praat mee op 16 maart in de Denktent

Op woensdag 16 maart nodigt de gemeente Almere bewoners van de Filmwijk uit om naar de Denktent te komen op het schoolplein van basisschool de Caleidoscoop. Hier zal samen met u worden gesproken over hoe het Walt Disneyplantsoen functioneler en prettiger ingericht zou kunnen worden.

Het Walt Disneyplantsoen is een centraal gelegen plek in Filmwijk, waar velen van u regelmatig langskomen of even een boodschap doen. Juist deze plek komt in de beleving van omwonenden en buurtbewoners nog onvoldoende tot z’n recht. Het plein zou functioneler en prettiger ingericht kunnen worden: daar willen we graag samen met u over praten.

U kunt tussen 17.30 uur en 20.30 uur binnenlopen en bent daar van harte welkom om uw ideeën voor het plantsoen met ons te schetsen. Wij zorgen voor grote kaarten en tekenstiften, maar ook voor de inwendige mens met soep met broodjes, koffie en thee.

Het gaat ons om het ophalen van ideeën, die inspiratie bieden voor de inrichting en het gebruik van het plein. Daarna gaat de Gemeente aan de slag om een voorstel te maken. Daarmee komen we dan weer terug bij de buurt.

»» lees hier de uitnodigingsbrief van de gemeente

Reacties zijn gesloten.