17 mei: Bewonersavond over energie sparen en opwekken

Geachte Bewoners van de Filmwijk,
Graag willen wij u attenderen op een bewonersavond op 17 mei a.s. in het stadhuis over energie sparen en opwekken. Deze bewonersavond past heel goed in ons streven de Filmwijk in de toekomst energieneutraal te krijgen.

Op deze avond verneemt u o.a. de resultaten van een uitgebreide energiescan van een woning in de Filmwijk. Deze energiescan is gericht op een energieneutrale woning of een zgn. nul-op-de-meter woning, een woning die geen energie afneemt van het elektriciteitsnet en warmtenet.

»» download de flyer

Bewonersbrief

Aan alle bewoners van Almere,

Op dinsdag 17 mei uur organiseert de gemeente Almere een informatiebijeenkomst om u te informeren over maatregelen én financieringsmogelijkheden om uw woning energiezuiniger of zelfs energieneutraal te maken. Dit vindt plaats in de Burgerzaal van het stadhuis. Wethouder Herrema zal de bijeenkomst openen, waarna een aantal sprekers u nader zullen informeren over mogelijke energiemaatregelen en de financiering daarvan. Tijdens de informatiemarkt zijn verschillende leveranciers van duurzame maatregelen aanwezig die u verder van advies en informatie kunnen voorzien. Uiteraard is alles geheel vrijblijvend.

Programma:

  • Welkom door wethouder Herrema,
  • Uitleg programma Energie Werkt,
  • Uitleg Energiefonds (goedkope lening),
  • Uitleg energiemaatregelen en –besparen.

Vindt u dat uw energierekening te hoog is en wilt u al gelijk in actie komen, maar weet u niet waar u op kunt bezuinigen? Kom dan langs, want de gemeente verloot ook nog eens twee energiescans onder de aanwezigen!

Wacht niet te lang en geef u snel op, want er is maar beperkt plaats. U kunt u inschrijven op www.almere.nl/energiemarkt en maak kans op een van de energiescans!

Tot zien op 17 mei!

Wanneer: 17 mei 2016
Locatie: Burgerzaal, stadhuis Almere
Tijd: 19.30-22.00 (zaal open vanaf 19.00 uur)

Met vriendelijke groet,
Projectteam Almere geeft Energie!

Reacties zijn gesloten.