Wie komt ons helpen op 19 januari?

Ook in het nieuwe jaar gaat de Vrijwilligersgroep Lumièrepark weer hard aan de slag. U bent welkom op zondag 19 januari a.s. in het park van 10.00 tot 12.00 uur. We gaan bomen zagen en nog wat zeisen. Er is veel werk te doen dus alle handen zijn welkom.

Wilt u zich aanmelden, doe dat voor vrijdag de 17e uiterlijk om 17.00 uur, dit i.v.m. koffie, thee (en koek) en gereedschap.

De Vrijwilligersgroep Lumièrepark heeft tal van ideeën voor haar ‘wilde’ park, het minst gecultiveerde deel tussen het strand en de bruggen. Elke derde zondag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur wordt er hard gewerkt onder het motto: gezellig en gezond bezig zijn in de natuur, andere buurtbewoners leren kennen én iets leren over de natuur.

Het doel van deze werkzaamheden is: het park interessanter maken voor planten en dieren. Bij niets doen verandert het park in een wilgenbos met veel ondergroei van brandnetels en verder weinig variatie.

Wie meer wil weten of zin of interesse heeft om eens te komen helpen, kan contact opnemen met Roelof van der Valk (036 5375504; e-mail rwavdvalk@freeler.nl of Frank Braakhuis (036 5450798; e-mail f.braakhuis@cahvilentum.nl.

Reacties zijn gesloten.