Doe mee met uw Platform Filmwijk!

Wat doet het Platform Filmwijk?

We brengen als informatieplatform bewoners en gebruikers van de Filmwijk met elkaar in contact. We ondersteunen en stimuleren tijdelijk of permanente activiteiten binnen de Filmwijk van (groepen) bewoners.

Het Platform Filmwijk is voor uitvoerings- en beleidsaangelegenheden het bewonersklankbord voor de gemeente Almere. Er zijn contacten met het gemeentebestuur en voor projecten met lokale politici, maar vooral met de gebiedsmanager en de staf van het Stadsdeel Oost. Er wordt met name meegedacht en meegepraat over ontwikkelingen in de Filmwijk. Maar ook over veranderingen in onze stad die ons als bewoners van de Filmwijk aangaan, staan op de agenda.

Bestuur

Het bestuur bestaat geheel uit vrijwilligers. Dat geldt ook voor de bewoners die actief zijn in de verschillende aandachtsgebieden en projecten. Dat is heel verfrissend. Gewone bewoners die opkomen voor bewoners in de wijk. Maar in een vrijwilligersbestuur moeten er na een paar jaar ook regelmatig nieuwe bewoners beschikbaar zijn die een poosje willen helpen om het werk voort te zetten.

Er zijn twee vacatures voor het bestuur we zoeken bestuursleden die affiniteit hebben met Leefbaarheid & Veiligheid en met Zorg & Welzijn. U bent dan tevens de ‘trekker’ van een van de zogenoemde werkgroepen.

We hebben ook behoefte aan iemand die gewend is vergaderingen te leiden. En we zoeken mensen die mee willen helpen onze communicatie/PR goed te doen en de website te onderhouden. Bel Paul Vloothuis (06 228 00 387) of Tanja Coenen (06 440 88 977) als je meer wil weten. Of e-mail naar vloothuis@planet.nl of tgcoenen@kpnplanet.nl.

Lees verder: Doe mee met uw Platform Filmwijk.

Reacties zijn gesloten.