Zaterdag 19 maart: opschoondag Filmwijk. Doe ook mee!

19 maart: opschoondag Filmwijk Almere

Zaterdag 19 maart is het weer landelijke opschoondag. In heel Nederland steken we met elkaar de handen uit de mouwen om zwerfafval op te ruimen. Ook in Almere. En ook in Filmwijk. Doe je ook mee? Platform Filmwijk staat op 2 locaties klaar met opruimmaterialen.

Maak ook een opschoon-ommetje en help samen met je buren, vrienden of familie de Filmwijk weer vrij van zwerfafval te maken. Want een schone en duurzame Filmwijk, dat doen we samen!

Op 2 locaties opruimmateriaal verkrijgbaar

Platform Filmwijk staat klaar met afvalgrijpers, afvalzakken, handschoenen en veiligheidshesjes op 2 locaties in de wijk:

  • Greta Garboplantsoen, bij het gezondsheidscentrum
  • Walt Disneyplantsoen, bij het Filmwijkcentrum

Ben je klaar met opruimen, lever je verzamelde afval en materialen in bij de kraam en krijg een bedankje voor jouw inzet.

Valt jouw ‘zwerfie’ in de prijzen?

Maak een selfie met opgeruimd zwerfafval en deel dit op Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #almereschoon. Zorg ervoor dat de foto ‘openbaar’ te zien is. Gemeente Almere biedt mooie prijzen voor de leukste 10 inzendingen, zoals een Basic 6 maanden abonnement bij Bootcamp Almere, een zero-waste pakket of een Floriade-pas.

Reacties zijn gesloten.