Helpt u mee om Filmwijk een stukje mooier te maken?

Oproep

We wonen in een mooie wijk: veel groen, lieve mensen, een eigen strand, dichtbij de stad, enzovoort. Echter, het kan altijd nog mooier en daar kunnen wij uw hulp goed bij gebruiken!

Al 20 jaar zetten wij, een gezellige club vrijwilligers, ons in voor de leefbaarheid in onze wijk.

In die tijd hebben wij prachtige dingen bereikt voor én met de buurt. We hebben goed contact met de gemeente. Samen kunnen we sneller resultaat boeken dan als individu.

Dus willen we graag uw hulp. Natuurlijk zitten we zelf bomvol ideeën, maar we luisteren het liefst naar u.

Al jaren zetten we ons in voor onder andere:

  • Het verbinden van bewoners met elkaar
  • Het groen in de wijk
  • Veiligheid en onderhoud in de wijk

We staan open voor alle ideeën en initiatieven. Samen met u bedenken we hoe we onze mooie wijk nog mooier kunnen maken – en veiliger: vindt u bijvoorbeeld dat er genoeg verlichting in de wijk is? Het mooie groen kan wel eens het zicht op hoeken van straten of fietspaden belemmeren. Wij zijn ook graag op zoek naar meer gemotiveerde buren bij leuke acties. Dat kan gaan om alle leeftijdsgroepen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd natuurlijk!

Misschien kunnen we wat doen aan de cultuur in onze wijk. Een zanggroep in de Filmwijk, samen naar de film of naar een museum, een concert bezoeken, … en wie heeft zin in bridgen of klaverjassen?

Mail ons met uw ideeën, initiatieven of vragen

U kunt altijd mailen of bellen naar het secretariaat van het platform Filmwijk: info@filmwijkalmere.nl of telefoon 06-13905105.

Inloopdagen op 3 en 6 oktober

Ook kunt u langskomen op een van de inloopdagen. Dan maken we graag kennis met u onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wij heten u welkom op:

  • maandagavond 3 oktober tussen 19.00 – 21.00 uur
  • of donderdagmiddag 6 oktober tussen 15.00 – 17.00 uur

in het Buurtlokaal in basisschool Polygoon aan de Hollywoodlaan 109. Ingang aan de zijkant van de school.

Tot snel!

 

Reacties zijn gesloten.